معرفی و نقد کتاب ١- ملتسازی در کردستان: حافظه تاریخی، نسلکشی و حقوق بشر
author
Abstract:
این کتاب در قالب هفت فصل و یک نتیجهگیری تنظیم شده و دارای چند ضمیمه اسنادی، و نقشه و جدول است. نویسنده کتاب با اشاره به تاریخ صدسالۀ قضیه کردستان در پیامد جنگ جهانی اول، دورۀ زمانی کتاب را بر پایۀ بررسی اقدامات نسلکشی و نقض فاحش حقوق بشر حکومت بعث عراق علیه اقلیم کردستان و نقش شخص صدام حسین در این جرایم و تحولات اقلیم کردستان عراق در پیامد جنگ سال 1991 بین عراق و ائتلاف کشورهای غرب قرار داده است. وقایعی که به بیان نویسنده در پی اقدامات ایذایی حکومت بعثی عراق و فشارها و ستمگری صدام حسین، موجب شد پیوندی بین رنجهای تحمیلشده بر کردها و تلاش آنان برای «کشورسازی» برقرار شود.
similar resources
نقد و معرفی کتاب ١- روابط بینالمللی خاورمیانه
یکی از نوشتههای در خور توجه و مقبول در حوزه مطالعات خاورمیانه، کتاب «روابط بینالمللی خاورمیانه» به ویراستاری لوئیس فاوست، استاد دانشکده سنت کاترین آکسفورد است. تاکنون چهار ویرایش از این کتاب در برهههای مختلف منتشر شده که آخرین ویرایش آن مربوط به مه 2006 است. نوشتار حاضر به معرفی و ارزیابی این اثر خواهد پرداخت.
full textمعرفی و نقد کتاب
کتاب انتظارات بشر از دین نوشته حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عبدالحسین خسروپناه توسط مرکز نشر آثار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامیدر سال 1382 به چاپ رسیده است. هر چند ناشر محترم در پیشگفتار دو صفحهای خود، کتاب را با جملاتی از قبیل «مسیحیت و کلیسای سراپا ضعف و تحریف و انحراف» و «عدهای خودباخته» آراسته است که خواننده معمولاً انتظار ندارد در یک پژوهش علمی با چنین موضعی روبه رو شود، ولی توضیحات...
full textMy Resources
Journal title
volume 30 issue 2
pages 167- 174
publication date 2016-06-21
By following a journal you will be notified via email when a new issue of this journal is published.
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023